recente vacatures

Kijk hier naar de recente vacatures. Staat er toevallig niks bij, dan kun je altijd een mail met kort jouw cv sturen. Komt er binnenkort een plek vrij waarvoor jij geschikt lijkt, dan nemen we meteen contact op.

Wat zou je denken van een cv sterk in metaal

Het vakmanschap is nog ouderwets. Maar de machines zijn high-tech. Waar vind je die combinatie? Nou, bij Quintall bijvoorbeeld. Prachtvak, die metaalbewerking. Werk voor de echte vakmannen op de CNC-draaibank welke hoogwaardige producten produceert. Die op maat gesneden onderdelen op de moderne lasersnijmachine produceert. En ook bij het zagen van profiel nummer 25134 geen nanometertje afwijking willen zien. Dat soort collega’s vind je bij Quintall. Goed getraind, ervaren en helemaal gek van alle mogelijkheden die er zijn om metaal te bewerken. Ben jij er straks één van?

Ervaren vakman of schoolverlater?

Regelmatig hebben we een plek vrij in onze moderne productiehal in Kwintsheul, aan de rand van het Westland. Met alle bewerkingstechnieken in eigen huis kunnen we je neerzetten op de plek die jij graag wilt. Of juist laten kennismaken met het hele scala aan bewerkingen. Heb je al een paar jaar ervaring of ben je schoolverlater? Wij zorgen ervoor dat je de juiste trainingen krijgt om je werk goed te kunnen doen. En dat je up-to-date blijft in je vak. Want bij Quintall houden we van vernieuwing.

07

Verder komen?

Heb je talent, ben je nieuwsgierig en wil je graag verder komen? Mogelijkheden genoeg bij Quintall om je op te werken tot op-en-top specialist. Natuurlijk zijn we niet alleen een bedrijf waar op z’n Westlands ook hard wordt gewerkt. We houden ook van gezelligheid. Met z’n allen aan de koffie in de kantine. Af en toe een uitje met de hele groep. En maak je ook geen zorgen over de arbeidsvoorwaarden: we weten wat een goeie vakman waard is.

medewerker1