Een marktgericht Westlands bedrijf met een DNA van metaal

Zestig jaar historie hebben we onderhand bij Quintall. Maar liever kijken we vooruit. Het is vooral die innovatieve aanpak waar we om bekend staan. Als metaalbewerkend bedrijf met een allround dienstenpakket zijn we elke dag uiteenlopende opdrachtgevers van dienst. Het hele scala aan bewerkingstechnieken hebben we in eigen huis. Grote serie? Minimale toleranties? Korte levertijd? Met een slagvaardige organisatie schrikken we niet gauw terug van een uitdaging.

Ideale faciliteiten

Continu hebben we geïnvesteerd in uitbreiding en optimalisering van ons machinepark. Met de ingebruikname van een nieuwe productiehal in 2015, in het Westlandse Kwintsheul, zetten we de volgende stap in onze ontwikkeling. Ruim, modern en voorzien van alle faciliteiten voor metaalbewerking. Het zijn de ideale omstandigheden om de kwaliteit te maximaliseren en de kosten in de hand te houden.

05

Ervaring in tuinbouw en utiliteit

Veel ervaring hebben we opgedaan voor Westlandse opdrachtgevers in de tuinbouw, zoals leveranciers van kassen, scherm- en andere installaties. Het is de sector die hoge eisen stelt aan efficiency en korte doorlooptijden. Die expertise nemen we ook mee voor opdrachten vanuit industriële sectoren. Verlichting en robotica bijvoorbeeld zijn terreinen waarop Quintall als toeleverancier actief is.

11

certificeringen

medewerker

Ontzorgen van tekening tot transport

We nemen u graag al het werk uit handen. Zo optimaliseren we elk ontwerp in het eigen 3D-tekenbureau. En beschikken we over eigen transport om materialen met de grootst mogelijke efficiency op de plaats van bestemming te brengen. Met altijd een grote voorraad materialen is snel schakelen gewaarborgd.

10

Een bedrijf dat midden in de wereld staat

Bij Quintall nemen we de verantwoordelijkheid die bij een eigentijdse onderneming hoort. Bijvoorbeeld door restafval te beperken of materialen geschikt te maken voor hergebruik. De milieu-impact is een belangrijk selectiecriterium bij de keuze van machines. En jong talent geven we graag een kans, als erkend BBL-leerbedrijf.

Meer weten?

Wij kunnen je alles over metaalbewerking vertellen.