KUBO Greenhouse Projects, Monster; Peter Dekker Installaties, Naaldwijk

KUBO is een mondiale speler en innovatieve kassenbouwer in het Westland. Met de in eigen huis ontwikkelde Ultra-Clima kas ontwikkelde KUBO de internationale standaard voor de semigesloten teelt. Het revolutionaire kastype maakt het mogelijk om ook onder minder tuinbouwvriendelijke omstandigheden rendabel te kunnen telen. Het merendeel van de kassenbouwprojecten van het bedrijf is ver over de grenzen te vinden, zoals een project van 5,5 hectare in Oezbekistan.

Vaste samenwerkingspartner van KUBO is Quintall. KUBO weet ons te vinden voor een breed scala aan plaatwerk voor de eigen kassen. Naar wens van onze klant wordt het plaatwerk speciaal verpakt, zodat het kras- en schadevrij in het project kan worden gemonteerd. Voor scherminstallaties kent KUBO een nauw partnership met Peter Dekker Installaties. Ook voor deze scherminstallateur zij we actief, met onder meer de productie van sendzimir profielen voor de schermbakken. Bewerkingen die hieraan te pas komen zijn knippen en zetten.

Bij het project Arcadia-Van der Lugt was ook Eekhout Bouw betrokken, al meer dan 70 jaar een van de grotere bouwbedrijven in het Westland. Eekhout Bouw heeft de hal gebouwd waarvoor Quintall dakdoorvoeren en roosters heeft geproduceerd op de plaat- en constructieafdelingen

Projecten

Arcadia-Van der Lugt (bouw hal door Eekhout Bouw)
Arcadia Chrysanten, De Lier (4.7 Ha)
Gebr. Van der Lugt (5.7 Ha)
Ultra-Climakas Oezbekistan (0.5 Ha)